CT-Njurar avklarat, snart Ultraljud av njurarna

Standard

Sådär, då har jag gjort min CT-Röntgen av njurarna, men eftersom mitt Kreatinin-värde av någon anledning är väldigt högt så kunde de inte använda kontrast  (det ska ligga mellan 40-80 och mitt senaste värde, förra veckan var 145) utan får istället göra ett ultraljud. De skulle göra ultraljudet om de fann något på CT (även utan kontrast), så eftersom det blir ett ultraljud så har de alltså funnit något. Jag har haft blod i urinen ganska länge nu, och till o från har jag ont över njurarna. Jag vet inte hur många urinprov jag lämnat, jag har tappat räkningen, men alla visar att det finns gott om blod i proven, men inga bakterier. Alltså ingen urinvägsinflammation (vilket jag inte trott heller då det inte gör ont när jag kissar, däremot har jag svårt att kissa. Kan känna mig nödig men väl på toaletten är det tvärstopp. Hjälper inte ens att sätta på vattenkranen vilket alltid fungerat tidigare. 

  Oj, hann inte skriva klart innan jag blev inkallad till ultraljudet. Där är nån liten cysta i båda njurarna och i höger njure ser det ut som om där är en massa småstenar. De ska titta mer på resultaten o så får vi se vad urologen säger på torsdag när jag ska dit. Nu ska jag sätta mig i vänthallen och vänta på min sjukresebil som ska ta mig hem igen. Och inte ens där hann jag skriva klart för sjukresebilen kom 10 minuter tidig. Perfekt! Så nu bär det hemåt igen och nu ska jag fortsätta lyssna på min ljudbok ”Konsten att vara Caroline” av Peter Barlach.

  Annonser

  Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

  Google+-foto

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

  Ansluter till %s