Söndag!

Standard

Jisses vad dagarna går fort! Redan söndag igen. Klockan är 09:30 och jag har redan hunnit baka en kaka som ska få följa med på vår pysselträff i eftermiddag. Doftar gott här hemma just nu kan jag säga. Det är första gången på lite mer än ett år som jag bakar något här hemma. Tappade helt lusten för bakning förra året när hela livet vändes upp och ner.

Igår var jag på Novell-workshop på Biblioteket. En två-timmar lång workshop där jag lärde mig mycket om skrivandet. Vi fick också skriva lite korta noveller och läsa upp. Spännande. Efteråt var det två damer som sökte upp mig och frågade om jag var intresserad av att vara en av deltagarna i deras skrivar-cirkel på vuxenskolan. Det är jag absolut. De fick mina kontaktuppgifter och på kvällen kontaktade jag tjejen som har hand om cirkeln. Hon är bortrest just nu men efter påsk ska det nog komma igång. Det ser jag fram emot. Har alltid haft en liten dröm om att skriva minst en roman. Vi får väl se, jag håller drömmen vid liv.

Jag tänkte avsluta där för idag och istället passa på att läsa lite i mina böcker jag lånat hem från biblioteket innan det är dag att bege sig iväg på pysselträffen. Ha en fin söndag vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s