Trött lördag

Standard

‘Blä vilken skitdag. Fick ett rejält EP-anfall i förmiddags. Tog en Stesolid-stolpilla men det hjälpte inte, så en stund senare fick jag även ta en tablett. Långt om länge la sig anfallet och jag somnade och sov bort en stund. Fruktansvärt ont i höfterna + ben och armar etc som krampade under anfallet. Var en kort sväng på Ica o handlade det nödvändigaste sedan har jag hållit mig under filten i soffan och försökt läsa ikapp mina tidningar som bara samlats på hög sista månaderna. Betat av tre av dem nu och påbörjat den fjärde. Bara 11 tidningar kvar efter denna 😜 har iaf avslutat prenumerationerna så det kommer bara två tidningar till
(Hembakat 1 nummer och Veckans Nu 1 nummer om två veckor).Struntar i Mellon idag också, har inte sett en enda deltävling, och därför är Andra Chansen inte alls något jag iintresserar mig för alls. Jag har lyssnat lite smått på bidragen på Spotify och den låten som fastnade hos mig direkt var ”If were sorry” med Frans. Önskar honom all lycka! 
Blir nog sängen snart… Skriver mer i morgon när jag (förhoppning) är lite piggarw

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s