Fullt upp hela dagen… 

Standard

Idag har det varit fullt upp. Började med att titta på fina Sofia och Tuva-Li på Nyhetsmorgon. Sedan var det dags att traska till vårdcentralen för att ta ett blodprov, sedan ett samtal med en sjuksköterska. Sedan iväg för att träffa lite vänner. En timme senare var det dags att gå tillbaka till vårdcentralen igen för att prata med kuratorn. Jag har tidigare gått hos en psykolog men tyvärr avslutade han sin tjänst i Hässleholm idag och därför har jag fått börja gå till kuratorn som vårdcentralen har att erbjuda då kliniken i Hässleholm enbart har hyr-psykologer och det vägrar jag gå till. 

Efter samtalet där så gick jag tillbaka till mina vänner och vi umgicks några timmar till innan jag vid 15-tiden gick hem. Efter lite olika bestyr här hemma och telefonsamtal så var det dags att laga middag. Det har inte varit en bra matdag för mig. Det första jag åt idag var just middagen strax innan 17! Måltiden innan dess var igår vid 20-tiden och bestod av två knäckebröd. Jag måste verkligen kämpa med att få in rutiner på ätandet. Jag känner aldrig någon hunger och därför glömmer jag bort att äta. Har haft kontakt med en dietist via telefon och ska träffa honom för första gången den 17/3. Mitt uppdrag tills dess är att försöka få in rutiner på tre måltider per dag. Frukost, lunch och kvällsmat. Det kvittar vad jag äter, bara jag äter. Klarade det bra några dagar förra veckan. Men i helgen och idag har det inte fungerat alls. Nåja, Rom byggdes inte på en dag som man säger. 

Nu är klockan 00:10 och det har blivit den 1:a Mars! Borde somnat för längesedan. Väckarklockan ringer klockan 06 i morgon. Jag ska till Gekås i Ullared tillsammans med några vänner. Har ingen inköpslista direkt men ska se om jag kan hitta mig en ny vårjacka. Min nuvarande har hängt med i 5 år! Och så behöver vi en förpackning Melittafilter. Oj vilken dyr shoppingrunda det kommer bli. Eller inte 😄

Nej, jag sätter punkt där och önskar er en fin 1:a mars. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s