Härliga dagar!

Standard

Igår lämnade vi Skåne och for till Göteborg. Vi hade biljetter till Sticky Fingers för att se The Winery Dogs. Vi hade bokat in oss på ett mysigt hotell en liten bit från centralen och när vi checkat in och packat upp våra saker så gick vi ner till matsalen och fikade. Det serverades alla möjliga sorters kaffe, fikabröd och så fanns det våffeljärn så man kunde göra egna våfflor. Vars en kopp kaffe, vars en våffla och sedan upp på rummet. Micke la sig och tittade på tv och jag gick in i duschen. 

Efter några timmars vila på hotellrummet, påklädning och (vad som kändes som 100 lager) sminkning så begav vi oss ut på stan för att hitta någonstans att äta middag. Vi hamnade på en Kinesisk Restaurang och maten var riktigt god. Jag valde stekta nudlar med räkor och Micke valde biff med tomater och diverse grönsaker som låg i en fantastisk god sås och till det fick han ris. Vi hann sedan med en timmes vila på hotellrummet innan vår beställda taxi kom och hämtade oss för att köra oss till spelningen. Och vilken spelning det var! Ståpäls från första till sista låten. Så grymt jäkla bra! Är så glad att vi fick möjligheten att se dem live. Jag köpte mig en tröja faktiskt och efter spelningen stod vi utanför deras buss i ca 30 minuter och väntade för att se om vi kunde träffa dem men det var kallt och tillslut så tröttnade vi och beställde taxi tillbaka till hotellet.  

 Micke somnade redan vid 00:30 medan jag hade svårt att varva ner så jag lyssnade ljudbok till kl 02. Sedan sov jag gott tills våra väckarklockor ringde kl 06. Vi hade bokat tågbiljetter hem redan 07:40 så efter påklädning och tandborstning var det dags att gå ner till matsalen för frukost som började serveras 06:30. 

Jag tog bara kaffe, lite äggröra och bacon. Jag har svårt att äta direkt efter jag stigit upp. Men jag gjorde i ordning en liten fralla (pumpabröd – min favoritfralla!) som jag tog med mig och sedan åt på tåget hemåt. Tågresan hem gick som på räls (höhö) 😂. Nu ska det bli skönt att slappa resten av dagen. Ska eventuellt bleka håret senare idag om jag orkar, annars blir det i helgen. Ska färga håret men måste bleka det först för att bli av med min lila färg. 

I morgon blir det kanske en runda till Hässleholm om vi orkar. 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s