Zzzzz

Standard

Är alldeles för trött för att blogga ikväll. Har varit iväg i princip hela dagen. Först 2 timmars möte med en kvinns som hjälpt mig skriva ett yttrande ang ett förslag på avslag på ett biståndsbeslut (kontaktperson). Sedan vidare för att ordna kopior på mina sjukdomsintyg. Hem och åt havregrynsgröt och sedan kom sjukresebilen och hämtade mig då jag hade ett sista möte hos min psykolog idag. Han slutar nämligen nästa måndag, trist nog 😦

Sjukresebilen hem kom precis när vi tagit adjö av varandra och jag var hemma 40 minuter senare. Ikväll har jag sorterat i min byrå i hallen som innehåller allt från hårsnoddar, hårborstar, nagellack och dekorationer och så diverse krämer, hårprodukter rakhyvlar. Sen har jag pillat lite med telefonen, diskuterat möbler med mannen och nu har jag bäddat ner mig. Kommer nog somna direkt jag stänger ögonen. I morgon är det dags för läkarbesök i Helsingborg. Sätter punkt där för idag! Ha en fin tisdag allihop!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s