Domän och ombyggd sida

Standard

Sådär, då har jag skaffat mig ett nytt domännamn. Enkelt som attans dessutom: pemi2012.com. 🙂 Har också lagt ner några timmar på att fixa till det tråkiga utseende som bloggen hade. Är inte 100% nöjd men det får duga så här ett tag till innan jag får ny ork att sätta mig vid datorn.

Förutom pilleriet med bloggen så började dagen med tvättstugan i fyra timmar. Sedan har jag även hunnit med lite pappersarbete som ska lämnas in på kommunen på tisdag. Fick ”förslag på avslag” på min ansökan om förlängd kontaktperson. (Haft kontaktperson 10 timmar per månad). Senast 24/2 vill de ha in mitt yttrande och sedan tas ett definitivt beslut. Om det blir avslag även då så kommer jag att överklaga till förvaltningsrätten. I utredningen som biståndsbedömaren gjort är det inte mycket som stämmer. Förutom en massa faktafel är där även en hel del rena lögner med i hennes utredning. Sånt gör mig totalt vansinnig. Har hunnit med ett snabbt besök hos min läkare också för att få ett intyg skrivet på mina sjukdomar. De kräver de också in. Då jag är multisjuk och går på en jäkla massa olika mottagningar och sjukhus/vårdinrättningar så fick min husläkare skriva intyg på alla diagnoserna utom 2 som jag fick intyg om från en annan läkare. Har dock glömt att kontakta minnesmottagningen och bett om intyg om min konstaterade demens. Ganska ironiskt att det är just dem jag glömt kontakta. Nåja,nu har jag i alla fall sänt ett mail till dem och bett om ett intyg. I bästa fall hinner jag få det med posten redan på tisdag, om inte så får jag helt enkelt lämna in det i efterhand. Mitt yttrande är det viktigaste.

Nu orkar jag inte sitta mer vid datorn idag. Jag är helt slut både i armar, axlar, rygg och framförallt i huvudet. Jag önskar dig en trevlig fredagskväll och en fin helg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s