Magkänslan sviker sällan..

Standard

Jag gjorde en ansökan för ett tag sedan, eller egentligen inte en ny ansökan utan en ansökan om en förlängning på ett beslut jag har. Sedan jag gjorde den ansökan så har jag känt på mig att jag kommer att få ett avslag. Ibland så får man en sån känsla och det är sällan den känslan sviker. Likaså denna gången. Idag kom samtalet. Ansökan blev avslagen. Men, jag ger inte upp fighten. Jag vet att jag har rätt till det jag ansökt om. Så jag kommer att överklaga helt klart. Så det kommer bli nästa veckas stora arbete, att skriva en överklagan som är så övertygande som det bara går att bli.

Idag har jag mått konstigt hela dagen. Jag fick diagnosen epilepsi i tonåren och hade en hel del anfall då. Men sedan 2009 har jag varit anfallsfri. Fram tills den 21/1-16. Sedan dess har jag haft 11 anfall. Sedan den 27/1 har jag fått insatt Ergenyl som är en grundbehandling som ska göra att man ska bli anfallsfri, eller i alla fall få mindre anfall. Det har inte fungerat. Så den 3/2-16 ökades dosen från 1 tablett dagligen till 2 tabletter. Trots det har anfallen blivit fler och värre. Den 17/2 ska jag göra en EEG undersökning och sedan väntar den långa tiden på att få läkarbesök på neurologen. Eftersom jag varit anfallsfri i så många år så har jag ”fallit ur rullorna” och är inte längre inskriven på neurologmottagningen. Så tyvärr kommer det nog dröja innan jag får ett läkarbesök där. Om inte EEG:et är helt åt skogen, för då går det undan. Som jag började detta stycket med så har jag mått konstigt hela dagen. La mig och vilade en stund mitt på dagen då jag hade en av de väldigt sällsynta lediga dagarna idag. Det ryckte konstant i vänster arm och ben. Vet inte om jag kan kalla det ett ep-anfall. men har i alla fall skrivit upp det i mina anteckningar där jag skrivit noga om alla anfallen jag haft. Förhoppningsvis slipper jag anfall i natt, oftast kommer anfallen på nätterna tyvärr och sedan är hela dagen efter fördärvad, ont i varje led och muskel och så gigantiskt trött. Har i alla fall fått utskrivet medicin att ta vid anfallen. Och korkad som man kan vara så har jag haft den förvarad där vi har övrig medicin så anfallen har hållt på länge innan jag väl fått i mig medicinen. Vilket gjort att jag exempelvis har bitit mig blodig i tungan vid två anfall, bitit mig i handleden och nu senast natten mellan söndag och måndag så fick jag krypa/dra mig genom lägenheten och har därför helt uppskrapade knän. Nåja, det kunde varit värre. Men jobbigt nog ändå.

Nog om det. Detta var första inlägget på denna bloggen. Bloggade mycket förr, började redan när det kallades ”Dagbok på nätet”, men sen tröttnade jag. Jag hoppas att jag inte tröttnar denna gången.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s